Valentijnsdag en andere goede redenen voor een weekendje weg

Valentijn verassing
Het is deze week weer Valentijnsdag en dat betekent voor veel mensen dat ze iets speciaals voor hun geliefde willen organiseren! Of het betekent dat hun geliefde dat van hun verwacht, maar dat ze er eigenlijk helemaal geen zin in hebben om hun best te gaan doen, maar het hoort er een klein beetje bij. Of het betekent dat je niet zoveel hebt met Valentijn, en je wilt deze dag eigenlijk het liefst zo snel mogelijk voorbij zien gaan. Goed nieuws: in deze blog gaat het verder niet over Valentijn, maar over een weekendje weg! Voor iedereen zijn er wel redenen te bedenken voor een weekendje weg, want er zijn genoeg andere redenen te bedenken. Heel in het kort geef ik je wat voorbeelden.

1.Je hebt een succes behaald op je werk
Tijd om die promotie, of dat succesvol afgeronde project, te vieren! Eerst op werk met je collega’s, maar daarna gezellig met familie, vrienden of alleen de hort op: een weekendje er tussenuit!

2.Je hebt iets anders te vieren
Je bent 30 geworden, of 50 misschien, of 20! Een mooi rond getal en een leuk idee om je verjaardag eens te vieren in de vorm van een stedentrip.

3.Je bent net verhuist en je huis is nog een puinhoop
Je verlangt na weken klussen en nu net verhuist te zijn, naar een omgeving die niet nog naar verf en nieuwe spullen ruikt. Even een paar dagen verblijven in een huisje waar geen verhuisdozen nog in stapels in de hoek van de kamer opgestapeld staan, zou heel welkom zijn!

4.Je wilt nieuwe plaatsen verkennen
Je beschikt over een dosis reislust waar 1 of 2 vakanties per jaar niet tegenop kunnen. Elke kans om erop uit te gaan grijp je aan en daarom zou je graag een weekendje weg boeken.

5.Je hebt geen reden, maar wel zin in een weekendje weg
Zeg nou zelf, wat is er leuker dan naar een bestemming te reizen, om deze vervolgens in een paar dagen te verkennen, te genieten van kunst, cultuur, lekker eten, of van nog weer andere leuke dingen? Inderdaad, echt een reden hoef je daarom helemaal niet te hebben om een weekendje weg te boeken.

Probeer iets nieuws
Nieuwe ervaringen opdoen kunnen heel verfrissend werken. Een tijdje ergens anders verblijven dan in je eigen huis, kan je een frisse kijk geven op hoe je je eigen leven hebt ingericht. Ook kan het voorkomen dat de reis zo is tegen gevallen dat het heerlijk is om weer thuis te komen (ik hoop van niet natuurlijk!). De foto’s in deze blog zijn van steden die ‘iets’ hebben met Valentijn. Dit om nerveuze laatste moment Valentijn cadeau zoekers tegemoet te komen door hen nog inspiratie te geven voor een weekendje weg cadeau. Voor alle anderen heb ik ook leuk nieuws: sinds deze week kan je direct vanaf mijn blog de search box van Booking.com* gebruiken! Je kunt de search box vinden op de homepage van Cities ’n Stories. Valentijn of niet: ik wens je een goede reis!

  • dit is een affiliate link. Bedankt voor je support!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.